вівторок, червня 9

10 принципів ідеальної бібліотеки


11 ЧЕРВНЯ - 17:00   ВЕБІНАР
10 принципів ідеальної бібліотеки 

Супертехнологічною чи затишною – якою має бути сучасна бібліотека, аби книголюби шикувалися в чергу перед її дверима? Які тенденції книгозбірень зараз популярні в Європі? Отримаємо відповіді на ці запитання під час вебінару, організованому Smart Foundation, за участю PR-менеджерки ВГО Українська бібліотечна асоціація Оксани Бояринової.
✏️Говоритимемо про досвід Данії, про те, що таке «відкриті бібліотеки», про зв’язок із бібліотекарем онлайн, про мобільні додатки для замовлення книжок в бібліотеці та про відкриті бібліотечні фонди. І найголовніше – дізнаємося, як Данії вдалося поєднати в бібліотеках книгозбірні, простори для саморозвитку й самоосвіти та навіть інколи центри для надання державних послуг, де можна отримати новий паспорт, водійські права, ID-card, проголосувати, отримати довідку про зміну місця проживання тощо.
👉⌚️11 червня 0 17:00
✏️Вебінар проходитиме в Zoom: https://bit.ly/2UmdCIP
✏️Про спікерку. Оксана Бояринова – дослідниця інноваційних послуги та сервісів для бібліотек. У рамках одного з проєктів відвідала 15 бібліотек Данії та 1 бібліотеку Швеції для того, аби зрозуміти як функціонує бібліотечна система Данії. Це були бібліотеки різних типів та видів: національна, головна публічна, бібліотека-філія, університетська. Вона поспілкувалась із персоналом бібліотек та дізналася про кращі проєкти, а також унікальну методологію створення нових бібліотечних сервісів «Design thinking for libraries».
Зростай зі Smart! 🚀

https://www.facebook.com/events/578926643031561/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Святкуємо День розмальовки та фарбуємо світ у мирні кольори!

6 травня відзначається веселе свято – День розмальовки.  Розмальовки – це прекрасний спосіб самовираження, дозвілля та зняття стресу, а тако...