четвер, червня 4

Оголошується літературно-художній конкурс на кращий ілюстрований літературний твір "Здоров’я в долонях"

Увага, конкурс!
Оголошується літературно-художній конкурс на кращий ілюстрований літературний твір "Здоров’я в долонях", який відбудеться з 1 по 30 червня.

Конкурс проводиться з метою інформування про ризики COVID-19 і протидії їм, навчання дітей поведінки в суспільстві в цікавій літературно-художній формі.
До участі в конкурсі запрошуються письменники, поети, художники-ілюстратори, майстри з декоративного розпису, народного живопису, художники-аматори та творчі особи різного віку.

Твори переможців конкурсу будуть надруковані в літературно-художньому виданні для дітей.
Для участі в першому етапі конкурсу необхідно з 1 по 18 червня надіслати авторські художні твори українською мовою (оповідання, вірш тощо) та заявку на електронні адреси korolenkozahodu@gmail.com (Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка) або ostrovskogo@online.ua (Чернігівська обласна бібліотека для дітей).

Для участі у другому етапі конкурсу необхідно з 20 по 29 червня надіслати ілюстрацію в PDF форматі до твору переможця першого етапу на електронну адресу chocnt@ukr.net.

Оголошення переможців конкурсу – 30 червня.

Конкурс організований у межах заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, Чернігівським обласним центром народної творчості спільно з Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Г. Короленка та Чернігівською обласною бібліотекою для дітей під егідою Департаменту культури і туризму, національностей та релігій.

Детальніше про конкурс та умови участі ви можете прочитати в Положенні за посиланням:

Заявка за посиланням:

Докладніше за посиланням:
#чернігів #бібліотека_Короленка #конкурс

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...