понеділок, червня 15

СТАРТУЄ ПРИЙОМ РОБІТ НА ТРЕТІЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА ROCKIT!


Про що мріють наші діти? Ми, дорослі, точно знаємо про що мріємо для наших дітей: мир, щаслива родина, хороша робота, повага коллег, комфортне життя. Іноді нам здається, що діти поділяють наше уявлення про своє майбутнє з нами, але, визнайте ми так рідко про це з ними говоримо. Можливо їх мрії зовсім не збігаются з нашим уявленням щастя і успіху. Може хтось з ваших дітей мріє стати супер гонщиком або дослідником у багатовікових льдах. Чи дозволимо ми нашим дітям мати свої мрії, право на свої самі сміливі мрії? Давайте спробуємо почути самє їх, нехай трохи дивні, дикі, природні не стереотипні ідеї. Відпустимо фантазію та мрії наших дітей на волю! 

З 8 червня Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України розпочинає третій Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка. Тема конкурсу: «Моя заповітна мрія».

Прийом малюнків триватиме з 8 червня по 15 липня включно.
До участі у проєкті запрошуються діти трьох вікових категорій:
3-5 років
6-9 років
10-15 років 
Умови щодо прийняття робіт на конкурс:
- горизонтальне розміщення А3 формат; 
- техніка, матеріали та стиль вільні; 
- прийом робіт з 8 червня по 15 липня; 
- заповнити анкету в яку додати обов'язкові файли: 
а) відсканований або сфотографований малюнок (при денному освітленні з максимальною роздільною здатністю); 
б) «батьківська угода»;
в) скан-копію документа (одного з батьків або опікунів) підписавшого дозвіл та "угоду про надання прав на обробку персональних даних згідно Законодавства України".
Фіналістів чекають призи та виставка робіт, яка відбудеться у м. Краків з 24 по 30 серпня у рамках Арт-Пікніку.
Головна мета нашого конкурсу досліджувати креативне мислення дітей, провокувати дитячу креативність на цікаві творчі рішення, та вимірювати зміни. Ми прагнемо, щоб кожна дитина зрозуміла що своїм талантом та наполегливістю можно досягти будь-чого. Можливості безмежні.
Для участі у конкурсі треба ознайомитися з правилами та уважно заповнити цю анкету https://forms.gle/63gApJ9T7hnKcjg36.
Цей конкурс стає популярнішим з кожним роком, але в нас нічого б не вийшло, якщо б ми не мали підтримку від наших надійних друзів:
АНТОШКА 
ipopo.ua
Корпорація "Ранок"
Школа «Ранок»
Нова Пошта

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...