четвер, серпня 6

УВАГА! КОНКУРС ДЛЯ ДІТЕЙ!

Конкурс творчих дитячих та юнацьких робіт на тему:
 „Я гордий тим, що українець зроду”

„Я ГОРДИЙ ТИМ, ЩО УКРАЇНЕЦЬ ЗРОДУ”, має на меті ще раз привернути увагу до проблеми вільного вибору майбутньої долі України, зокрема про відповідальність громадян всієї України за свій вибір перед нащадками.

В історії кожного народу є момент, коли осторонь подій стояти ніхто не має права і не може.

У дитини ще не має права голосувати, але згідно ст.13 ч.1 Конвенції ООН про права дитини, є „право вільно висловлювати свої думки в усній, письмовій чи друкованій формі, у формі творів мистецтва чи за допомогою інших засобів на вибір дитини”.

Майбутнє дітей залежить від намірів батьків відродити Україну, від прагнення дорослих побудувати соціально-справедливе суспільство. Багато чого зараз відбувається вперше. Вперше ми не боїмося висловлювати нашу громадянську позицію, і діти підтримують своїх батьків та їх серця. Їм також не байдужа доля Батьківщини. Вони теж прагнуть жити у вільній, незалежній, єдиній Україні.

Благодійна організація „Благодійний фонд „ЛІРОС” організовує конкурс дитячих робіт, присвячений 206 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка та дню пам’яті Кобзаря – 159-й роковині від дня перепоховання Т.Г.Шевченка.

Учасниками конкурсу можуть бути всі діти України. Вони будуть поділені на п’ять вікових груп: до 6 років, 7 – 9, 10 – 12, 13 – 15, 16 – 18.

Основна тематика конкурсу: „Я ГОРДИЙ ТИМ, ЩО УКРАЇНЕЦЬ ЗРОДУ”. 

Але дитина також може вибрати свою власну тему і присилати свої роботи в необмеженій кількості.
Головною вимогою є  те, що дитина має створювати роботу самостійно, без втручання дорослих.
Головна тема робіт – особистий погляд на світ, на проблеми, пов’язані з тематикою, з природою і навколишнім середовищем.

Головний критерій оцінки – найкраще вираження теми конкурсу.

Переможців конкурсу визначатиме незалежне журі, до складу якого увійдуть представники громадських організацій, відомі діячі культури та мистецтва.

Призовий фонд конкурсу: Перша премія. Друга премія. Третя премія.

Сім додаткових премій в додаткових номінаціях. (у кожній віковій групі)

Найкращі роботи конкурсу буде також представлено на виставці й відтворено в друкованому каталозі.
Всі конкурсні роботи та контактну інформацію учасника належить подати не пізніше ніж о 18 годині 22 вересня 2020 року.

Матеріали можна надіслати поштою з позначкою „Конкурс” (з повідомленням про вручення), за адресою: 01601, Адреса: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 4-6, оф.104

Переможців буде оголошено на церемонії урочистого підведення підсумків, що відбудеться 25 травня 2021 року у Колонній залі КМДА.

Кращі роботи будуть представлені на постійно діючій виставці та ввійдуть до друкованого каталогу
Довідки за телефоном: 098 – 416 – 51 – 16.

Контактні особи: Лілія Бадера, Тетяна Струбчевська


Надсилаючи роботи на конкурс, автори погоджуються з тим, що роботи, відібрані для виставки, можна використати безкоштовно в подальшій діяльності громадських організацій, спрямованій на один з основних пріоритетів розвитку українського суспільства — захист прав дітей та молоді, забезпеченні інтересів і основних потреб та розширення можливостей для реалізації потенціалу дітей та підлітків.

Велике прохання до учасників! Будь-ласка, надсилайте свої роботи не в останній момент, а одразу ж після їх підготовки. Гарантуємо, що вони не загубляться і будуть враховані під час підведення підсумків конкурсу.
Бажаємо всім успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Переможці ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків «Майбутнє планети у наших руках!»

Урочисте оголошення переможців ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків «Майбутнє планети у наших руках!» відбулося 23 квітня у Н...