четвер, листопада 26

Можливість публічним та шкільним бібліотекам безкоштовно отримати книги “Це зробила вона” та “Це теж зробила вона”

Національний Демократичний Інститут (НДІ) та Благодійний фонд "Бібліотечна країна" надають можливість публічним та шкільним бібліотекам безкоштовно отримати двотомник “Це зробила вона” і “Це теж зробила вона” - ілюстровані книги для дітей і підлітків про видатних українок, створені видавництвом “Видавництво”. 

👆Для цього запрошуємо бібліотекарів заповнити реєстраційну форму за посиланням https://bit.ly/3lJAUEo до 2 грудня 2020 року включно. 

👆Умовою отримання книг є відсутність їх у фондах вашої бібліотеки. Доставка буде здійснена коштом БФ "Бібліотечна країна" та НДІ до кінця січня 2021 року. Через великий попит та обмежену кількість примірників, ми будемо надсилати книги в першу чергу тим, хто раніше заповнив форму, а також з міркування охоплення різних регіонів. 

📙Про книги: 

Двотомник “Це зробила вона” та “Це теж зробила вона” 

Видавництво «Видавництво» - це наймасштабніший за авторським складом проєкт про відомих жінок в Україні. Разом ці книжки містять понад 100 історій успіху жінок, внесок яких став неоціненним для України та світу. 

Одночасно з особистостями, які негайно спадають на  думку, як-от Лесею Українкою чи Соломією Крушельницькою, ці книги розповідають про менш відомих, але важливих для історії України жінок. Наприклад, про фізикиню Антоніну Прихотько, біологиню Елен Спарроу і ще про десятки інших науковиць, винахідниць, громадських діячок та активісток. До співпраці у видавництві залучили понад 200 відомих українських авторів та ілюстраторів – кожен та кожна з них отримали свою героїню, створивши унікальні історії про українських жінок. 

Проєкт реалізовано завдяки підтримці Швеції та Національного Демократичного Інституту (НДІ). 

Детальніше про книги: 

https://womo.ua/womo-kniga-tse-zrobila-vona/

https://womo.ua/womo-kniga-tse-tezh-zrobila-vona/


Джерело: https://www.facebook.com/modernUkrainianBooks/posts/2523541867949255

Немає коментарів:

Дописати коментар

Святкуємо День розмальовки та фарбуємо світ у мирні кольори!

6 травня відзначається веселе свято – День розмальовки.  Розмальовки – це прекрасний спосіб самовираження, дозвілля та зняття стресу, а тако...