четвер, березня 25

«Всеукраїнська нарада щодо впровадження оновленої статистичної звітності № 6-нк та № 80-а-рвк».

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти інформує про проведення 30 БЕРЕЗНЯ 2021 р. об  11:00 «Всеукраїнська нарада щодо впровадження оновленої статистичної звітності № 6-нк та № 80-а-рвк».

Нарада проводиться у зв'язку з проведенням реформ децентралізації, зміни адміністративно-територіального устрою в Україні та оновлення форм звітності відповідно до Законів України "Про державну статистику" та "Про інформацію" та згідно Плану роботи Міністерства культури та інформаційної політики України.

До участі у заході запрошуються представники державних, публічних бібліотек, центральних бібліотечних систем (ЦБС), які віднесені до сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики України, в першу чергу, регіональних (обласних, міських тощо) задля широкого репрезентативного представлення.

◆ Зареєструйтесь за посиланням для участі у нараді: https://cutt.ly/Jz3QP78

Реєстрація відкрита до 18:00 25 березня 2021 року.

Організатори – Міністерство культури та інформаційної політики України і Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти

Контакти:

044 202 1390

agency@arts.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Святкуємо День розмальовки та фарбуємо світ у мирні кольори!

6 травня відзначається веселе свято – День розмальовки.  Розмальовки – це прекрасний спосіб самовираження, дозвілля та зняття стресу, а тако...