вівторок, квітня 13

Проєкт мультимедійної кімнати «Розумна дитина»


Хочемо поділитися новиною: Семенівська центральна бібліотека при підтримці відділу культури та туризму Семенівської міської ради подала на розгляд до Семенівської міської ради проєкт мультимедійної кімнати «Розумна дитина», реалізація якого (якщо буде підтримка у жителів громади)  відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі) в Семенівській міській територіальній громаді на 2021 рік.

Що планується зробити: на базі Семенівської бібліотеки для дітей створити  сучасний загальнодоступний технічно-обладнаний медіапростір для проведення вільного часу та відпочинку з друзями.

Проєкт «Розумна дитина» адресований дітям і молоді. Завдяки його реалізації у бібліотеці буде створено комфортне і привабливе середовище, де діти та молодь можуть пізнавати світ і розвиватися, читати цікаву сучасну літературу, грати в розвивальні ігри та з користю проводити свій вільний час. Всі послуги для відвідувачів мультимедійної кімнати - безкоштовні.

Тут будуть народжуватися ідеї, проходити палкі дискусії та відзначатися успіхи. 

Наймолодші читачі будуть задоволені зоною Play-Station з джойстиками для групової гри та зручними кріслами.

Проєктом хочеться привернути увагу дітей, батьків, вчителів, жителів міста до проблеми читання, інформаційної культури, медіаграмотності, корисного проводження вільного часу, живого спілкування. 

Немає жодного сумніву, що суттєвий позитивний вплив на розвиток територіальної громади справляє бібліотека. Адже вона поєднує функції інформаційного, просвітницького, комунікаційного, творчого, культурного, дозвілевого центру громади.

У разі реалізації проєкту ми зможемо створити сучасний мультимедійний центр у бібліотеці, формувати її позитивний імідж, розширити інформаційні послуги для дітей, молоді, батьків, залучити нових читачів, покращити умови для користування бібліотекою, зробити бібліотеку місцем відпочинку, спілкування, зустрічей з цікавими людьми.

Для реалізації задуманого, дуже знадобиться підтримка читачів, жителів громади. Голосування за проєкт мультимедійної кімнати «Розумна дитина» буде проходити з 15 травня по 15 червня 2021 року, згідно з Положенням про громадський бюджет (бюджет участі) в Семенівській міській територіальній громаді.

Про покрокову реалізацію проєкту, бібліотека буде інформувати вас на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: https://www.facebook.com/groups/2336390586465346

Немає коментарів:

Дописати коментар

Чудова новина!!! В Козелецькій дитячій бібліотеці відкрилась терапевтична іграшкова кімната!!!

В Козелецькій дитячій  бібліотеці відбулося відкриття терапевтичної іграшкової кімнати за підтримки відділу культури управління ОКСМС. Тера...