середу, квітня 14

#КнигаІДітиЕкологіяІСвіт

З 1 березня стартував Всеукраїнський конкурс дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ», що проводиться у рамках Десятиліття дій Організації Об’єднаних Націй з відновлення екосистем (2021 – 2030 рр.) та приурочений  до Всесвітнього дня охорони довкілля.

Конкурс проводиться задля популяризації екологічного способу життя і мислення дітей, утвердження екоцінностей і поваги до своєї Батьківщини, бажання читати та ілюструвати книжки екологічної тематики.

Національна бібліотека України для дітей та Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (UA IBBY), заручившись підтримкою Міністерства культури та інформаційної політики України, організовують цей конкурс у партнерстві з Державною екологічною інспекцією України, Благодійною організацією «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та ТОВ «Видавництво «Ранок». 

Ми всі – за екологічну компетентність, утвердження екоцінностей, екологічний спосіб життя, гуманне ставлення до навколишнього середовища та творчість заради збереження і примноження природних ресурсів.

Наші читачі - справжні друзі природи!

Раді представити творчі роботи юних читачів Бахмацької міської бібліотеки для дітей  Колпакової Крістіни учениці 4-Б класу Бахмацької ЗЗСО I-III ст. №5, Пушенко Діани учениці 4 класу Стрільницької ЗЗСО I-III ст. та Полозова Максима учня 3-В класу Бахмацької ЗЗСО I-III ст. № 1.

Дитяча творчість, вона така щира! 

В малюнках дітей стільки фантазії, мрій!

Мрії дітей мають здійснюватись!

І вони дуже потребують нашої підтримки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Чудова новина!!! В Козелецькій дитячій бібліотеці відкрилась терапевтична іграшкова кімната!!!

В Козелецькій дитячій  бібліотеці відбулося відкриття терапевтичної іграшкової кімнати за підтримки відділу культури управління ОКСМС. Тера...