вівторок, травня 31

📌УВАГА! КОНКУРС!📌 📚✒️ТВОРЧІ КАНІКУЛИ 2022!📚✒️

Дорогі друзі! Вшосте оголошується Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Творчі канікули». У 2017 році був започаткований конкурс з бажанням ближче пізнати ваші настрої, сучасні дитячі мрії, сприйняття природи, розуміння історії, адже покоління змінюються, іншими стають обставини і дитячий  світогляд. З розумінням і повагою ставилися до кожної вашої думки. З бережливою цікавістю спостерігали за вашим дорослішанням. 

Сьогодні кожен із вас подорослішав швидше, ніж це мало бути за нормальних обставин. Багатьом довелося полишити рідні домівки, кожного з вас торкнулася війна. Наші батьки, брати, родичі, близькі та просто знайомі залишили свої родини і стали на захист рідної України. 

Тому, оголошуючи старт цьогорічного конкурсу, змінено одну з номінацій. Тепер номінація «Так, я люблю Україну» називається «Моя Україна: з вірою у Перемогу!»

Звичайно, інші номінації залишаються без змін, бо життя триває, і попри все дружба, любов до природи, мрії про майбутнє, роздуми на іноді зовсім несподівані теми залишаються невід’ємною частиною нашого буття. Тож чекаємо на ваші роботи! Натхнення вам, і нехай кожне ваше слово наближає нашу Перемогу!

Умови конкурсу читайте тут: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10176 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...