вівторок, серпня 9

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу плакатів до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!»

 

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу плакатів до Всесвітнього Дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!», який проходив з 17 січня по 22 квітня 2022 року.

Організаторами конкурсу виступали Національна бібліотека України для дітей, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Державна екологічна інспекція України, Національна спілка художників України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

У конкурсі брали участь діти віком 6-18 років у двох вікових категоріях:

- читачі-учні 1-5 класів;

- читачі-учні 6-11 класів.

У Національній бібліотеці України для дітей 5 серпня відбулася пресконференція, присвячена підбиттю підсумків конкурсу. У рамках проведення пресконференції онлайн відбулася презентація виставки дитячих робіт та оголошення переможців конкурсу. Діти-переможці та усі учасники відзначені цінними призами та дипломами. Крім талановитих дітей були відзначені і бібліотеки, які залучили до участі в заході найбільшу кількість творчих робіт.

За результатами конкурсу планується видання Альманаху, в якому будуть представлені найкращі роботи-переможці.

Серед переможців конкурсу у віковій категорії 6-11 класи - ЦИГАНКОВА Дарія, м. Новгород-Сіверський Чернігівської області. Дарія нагороджується відзнакою Національної Спілки Художників України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...