вівторок, жовтня 4

І знову перемога! Читачка Чернігівської обласної бібліотеки для дітей зайняла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання 2022»

 

Всеукраїнський конкурс «Лідер читання 2022» завершився онлайн-вечіркою для переможців обласних етапів змагання.

Провела її Черкаська обласна бібліотека для дітей за участю головного організатора конкурсу Національної бібліотеки України для дітей і низки шанованих творчих гостей. До спілкування долучилися лідери читання з Волинської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Чернівецької, Чернігівської областей.

Усі переможці обласних етапів Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2022» незабаром поштою отримають дипломи від Національної бібліотеки України для дітей, а також подарунки від Черкаської обласної державної адміністрації та спонсорів.

Незабаром на Інтернет-представництвах Черкаської обласної бібліотеки для дітей з’явиться повний запис онлайн-зустрічі, і його зможуть переглянути всі охочі.

Читачка Чернігівської обласної бібліотеки для дітей і переможниця І обласного туру конкурсу Яковищенко Анастасія виборола ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі!

Щиро вітаємо справжнього лідера читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Магічний кристал поетичного слова

У читальній залі Прилуцької міської бібліотеки для дітей ім. Павла Білецького-Носенка відкрилась краєзнавча літературна витинанка «Магічний...