середу, листопада 2

Людина-університет : методичні рекомендації у рамках відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

 

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження на нашій землі великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди.

Він і через три сотні літ залишається нашим сучасником, адже його мудрі просвітницькі і життєві поради актуальні і сьогодні. Його вислів про «сродну працю», що кожна людина має займатися тим, що вона знає і вміє робити найкраще, є дуже важливим, адже сьогодні, коли в країні йде війна, кожен українець на своєму фронті, займаючись своєю справою, наближає нашу перемогу.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей також прилучилася до відзначення події державного рівня і підготувала методичні рекомендації до 300-річчя від дня народження Григорія Савича Сковороди.

Людина-університет : методичні рекомендації у рамках відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди / КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для дітей»; уклад., комп. верстка, набір та оформ. О. Дорохова. – Чернігів, 2022. – 32 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...