четвер, травня 11

Навколо світу без квитка

Усвідомлюючи європейську ідентичність українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи Указом Президента День Європи спільно з державами Європейського Союзу відзначатиметься щороку 9 травня. 

Якщо ви хочете побувати в Європі, але на це не маєте ні часу, ні коштів, завітайте до читальної зали Прилуцької міської бібліотеки для дітей ім. Павла Білецького-Носенка на літературний круїз «Навколо світу без квитка» і ви відкриєте Європу для себе. За допомогою інформаційного стенду ви познайомитеся ближче з європейськими країнами та народами, природою, історією, архітектурними пам’ятниками літературним героям,  дізнаєтесь, як Україна крокує в Європу. Поруч розташована виставка художньої літератури, авторами якої є письменники Європи. Дітей старшого і середнього віку зацікавлять книги Даніеля Дефо, Жуля Верна, Артура Конан Дойля, Герберта Веллса, Віктора Гюго. Найменші читачі залюбки читатимуть Люка Пірсона, комікси Джо Тодда-Стентона, І. Дельпорте «Історії про Смурфиків», Джанні Родарі та багато інших.

Запрошуємо до неймовірних подорожей сторінками книг навколо світу без квитка!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Магічний кристал поетичного слова

У читальній залі Прилуцької міської бібліотеки для дітей ім. Павла Білецького-Носенка відкрилась краєзнавча літературна витинанка «Магічний...