пʼятницю, червня 16

Урочисте нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Я намалюю Україну без війни»

В Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбулося справжнє свято творчості, мрій, фантазій, кольорів і надій - урочисте нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Я намалюю Україну без війни».

Конкурс було розпочато 20 березня 2023 року і приурочено Міжнародному Дню захисту дітей. Переможцями визначено 16 дітей Чернігова і області.

На святі були присутні переможці, всі члени журі, викладачі, батьки і друзі наших конкурсантів. Діти отримали почесні грамоти і подарунки, окремим сюрпризом стали обереги - ляльки-мотанки, зроблені нашими читачами на заняттях школи мотанки.

По завершенні церемонії нагородження, номінантів чекав ще один подарунок. З виставою до нас завітали давні друзі і партнери – колектив Чернігівського обласного театру ляльок ім..О.Довженка.

20 липня переможців і учасників конкурсу «Я намалюю Україну без війни» чекає ще один подарунок – виставка в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана.

Вітаємо нас всіх з перемогою у конкурсі і чекаємо на Перемогу над ворогом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Арт-майстерка «Великодні фантазери»

До Великодня працівники Прилуцької міської бібліотеки для дітей провели для учнів 1-Б класу Прилуцького ліцею №5 арт-майстерку «Великодні ф...