середу, січня 31

ПИШАЄМОСЬ ТА ВІТАЄМО З ЧЕРГОВОЮ ПЕРЕМОГОЮ!

Щиро вітаємо талановиту землячку Ковальову Єсенію з міста Остер, за творчу роботу "ЧЕРНІГІВСЬКІ ГАРМАТИ", яка здобула визнання спеціальної відзнаки від Національної бібліотеки України для дітей та увійшла у трійку кращих робіт Пізнавально-краєзнавчого онлайн-екскурсу "Діти єднають країни. Пізнаємо Україну разом".

На пресконференції, яка пройшла в рамках підбиття підсумків та оголошення переможців, взяли участь видатні особистості та представники високопосадових осіб. Серед них були Алла Гордієнко, генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей та президент Національної секції IBBY; Євгенія Бежан, генеральний директор Національної дитячої бібліотеки ім. Іона Крянге (Кишинів, Республіка Молдова) та президент Національної Секції IBBY в Республіці Молдова; Штєфан Горди, міністр-радник (з політичних питань) Посольства Республіки Молдова в Україні; Катерина Орлюк, начальник відділу соціокультурного розвитку регіонів Управління соціокультурного розвитку Міністерства культури та інформаційної політики України; Олеся Юрченко, перший секретар з гуманітарних питань Посольства України в Республіці Молдова.

Всього на конкурс надійшло 288 творчих робіт від учасників-дітей 6-18 років.

За результатами онлайн-голосування відібрано 25 робіт-фіналістів, з яких міжнародне журі обрало 5 переможців. Спеціальною відзнакою від НБУ для дітей відзначено 3 роботи. 

Чернігівська обласна бібліотека для дітей щиро вітає Єсенію із перемогою! Нехай творчість і надалі надихає творити та перемагати! 

Пізнавайте і любіть свій рідний край, хоч би де ви були, і вірте у світле майбутнє України, вірте у неї так, як Україна вірить у вас.

З іменами переможців можна ознайомитися за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Квест-гра "День Вишиванки"

Квест-гра до Дня Вишиванки має на меті розширити уявлення про українську вишивку й народний костюм, розвивати художній смак учнів, інтерес д...