понеділок, травня 6

Святкуємо День розмальовки та фарбуємо світ у мирні кольори!

6 травня відзначається веселе свято – День розмальовки.  Розмальовки – це прекрасний спосіб самовираження, дозвілля та зняття стресу, а також чудовий спосіб релаксації. 

Саме у цей день бібліотекар Прилуцької міської бібліотеки для дітей ім. Павла Білецького-Носенка провела в  середній групі ДНЗ КТ №25 захід під назвою «Розмальовки щастя і миру». 

Діти відгадували загадки розфарбовували милих зайчиків, ведмедиків, фантастичні рослини, неймовірні квіти, веселих хлопчиків і дівчаток. Цей напрямок релаксації шалено сподобався малюкам, викликав  шквал емоцій, був поєднаний з рухливими іграми, відгадуванням загадок, кольорів, звірів, спортивних ігор.  

Тренування дрібної моторики рук шліфує логічне та креативне мислення фантазії та уяви – дуже корисне для дітей у цей нелегкий напружений час. Малюки на власний смак вибирали найулюбленіші кольори і фантазували, розмальовуючи світ у мирні яскраві кольори.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Квест-гра "День Вишиванки"

Квест-гра до Дня Вишиванки має на меті розширити уявлення про українську вишивку й народний костюм, розвивати художній смак учнів, інтерес д...