вівторок, червня 11

«Лідер читання-2024»

Національна бібліотека України для дітей оголошує щорічний Всеукраїнський конкурс
«Лідер читання-2024», який проходить у рамках реалізації Стратегії розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія».

12 червня 2024 року стартує перший (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2024».

Учасниками конкурсу «Лідер читання» можуть стати читачі-учні 5-9 класів – зареєстровані користувачі дитячих бібліотек Чернігівщини.

Обласний тур триває з 12 червня до 30 серпня.

Журі конкурсу визначає трьох переможців (1, 2 і 3 місця).

Переможець обласного туру Конкурсу братиме участь у підсумковому урочистому святі, яке проводитиметься у вересні на базі Національної бібліотеки України для дітей. Лідери, які посядуть 2 і 3 місця отримають заохочувальні призи від Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

!!! Для участі у конкурсі необхідно заповнити реєстраційну анкету!!!

Посилання: https://forms.gle/jncKq2KaxGZMmz9y8

Про умови проведення конкурсу детальніше читайте на сайті Національної бібліотеки України для дітей за посиланням: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=11151

Увага! 14 червня на сайті Чернігівської обласної бібліотеки для дітей і Фейсбук сторінці бібліотеки ви знайдете ПЕРШЕ ЗАВДАННЯ конкурсу!

Бажаємо успіхів! Вперед до перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар

УВАГА! Чернігівська обласна бібліотека для дітей запрошує юних художників Чернігівщини продемонструвати свої таланти в обласному конкурсі дитячого малюнку «Книжкові мандри з Зіркою Мензатюк».

У Конкурсі беруть участь діти-читачі Чернігівщини, які готують індивідуальні малюнки у 3-х вікових категоріях:  - дошкільники; - учні 1-4 кл...