вівторок, червня 25

ДРУГЕ ЗАВДАННЯ "ЛІДЕР ЧИТАННЯ 2024"

Дорогі друзі! Вашій увазі друге завдання Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання!»

Чернігівська земля – це не просто мальовничий край, це справжня скарбниця української культури, історії та традицій. Її краса і велич здавна надихали багатьох митців висловити свої найкращі почуття у слові.

Серед них – талановиті поети Чернігівщини, які своїми щирими віршами оспівали рідний край, його героїчну минувшину, неповторну природу та щирих людей.

Ось лише деякі з них:

Микола Будлянський, Станіслав Реп’ях, Надія Галковська, Микола Адаменко, Дмитро Іванов, Василь Буденний, Катерина Дужа, Петро Куценко, Микола Турківський, Анатолій Шкуліпа, Анатолій Крупко, Петро Зуб, Володимир Сенцовський, Олена Шульга, Ніна Ткаченко, Микола Чорновус, Микола Холодний, Ганна Арсенич-Баран, Сергій Коноваленко, Володимир Сапон, Яків Ковалець, Олександр Олійник, Олекса Нестеренко. Це далеко не повний список чудових поетів Чернігівщини.

Отже, ваше завдання:

Оберіть вірш одного з поетів Чернігівщини, який вам щиро сподобався.

Вивчіть його напам'ять.

Прочитайте вірш виразно та емоційно на камеру та надішліть його на пошту metod1ostrovskogo@gmail.com до 14 липня 2024 року.

Найвищий бал за друге завдання – 10 балів.

В листі обов'язково вкажіть:

Ваше прізвище та ім'я.

Назва вірша.

Автор вірша.

Найкращі відеороботи будуть оцінені журі конкурсу. Бажаємо вам успіхів! Нехай слово великих поетів Чернігівщини надихне вас на творчі звершення! З нетерпінням чекаємо на ваші відео!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правильні відповіді до третього завдання.

До уваги учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2024»! Правильні відповіді до третього завдання. Завершився термін...