четвер, жовтня 17

ПЕРЕМОЖЦІ Всеукраїнського конкурсу малюнків "Зелене відновлення України: дитячий погляд"

Талановиті юні художники з Чернігівщини здобули визнання на Всеукраїнському конкурсі малюнків "Зелене відновлення України: дитячий погляд"! Серед 2524 робіт з усієї України, малюнки чернігівських дітей привернули особливу увагу журі. Їхні яскраві та креативні роботи відобразили бачення зеленого майбутнього України.

Конкурс, організований Національною бібліотекою України для дітей за підтримки Програми ООН із навколишнього середовища та Програми підтримки ОБСЄ для України, об’єднав юних художників з усіх куточків країни. Діти від 8 до 18 років створювали малюнки, які відображали їхнє уявлення про відновлення природи після війни, використання екологічно чистих технологій та збереження довкілля.

Серед переможців конкурсу відзначилися юні художники з Чернігівщини. Так, у віковій категорії 8-11 років лауреатом став 10-річний Вадим Вакулко з Ніжина. А серед підлітків 12-14 років переможцями стали Дмитро Овдій та талановита Мар’яна Тептюк з Бобровиці, а також Каріна Мозоль із селища Ріпки.

Згідно з положенням конкурсу 100 кращих робіт увійде в альбом, який буде експонуватися під час міжнародних екосимпозіумів. Завдяки зусиллям організаторів були відзначені 188 робіт, автори яких отримають заохочувальні призи.

А вже 29 жовтня о 14:00 у Національній бібліотеці України для дітей відбудеться урочисте нагородження переможців та лауреатів конкурсу. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цього яскравого заходу!

Презентуємо альманах найкращих робіт за результатами Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зелене відновлення України: дитячий погляд»: 

https://chl.kiev.ua/mbm/Book/View/894#page/1/mode/2up 

Повний список переможців та лауреатів конкурсу: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=11278

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПЕРЕМОЖЦІ Всеукраїнського конкурсу малюнків "Зелене відновлення України: дитячий погляд"

Талановиті юні художники з Чернігівщини здобули визнання на Всеукраїнському конкурсі малюнків "Зелене відновлення України: дитячий погл...