вівторок, квітня 6

Арт простір на Коропщині

У Комунальному закладі "Публічна бібліотека" Коропської селищної ради днями відбулось відкриття Арт простору. Зала сучасна, в лаконічному дизайні, обладнана меблями, проектором та іншою необхідною оргтехнікою. За задумом, Арт простір слугуватиме і виставковою залою, і лекторієм, і кінозалом. Коли закінчиться карантин, тут збиратиметься Молодіжна рада і творчий клуб «Первоцвіти Коропщини», будуть презентації, зустрічі з різними гостями та творчі активності.

Сьогоднішній Арт простір – це приміщення колишнього книгосховища центральної районної бібліотеки, на базі якої торік була утворена Публічна бібліотека. І хоч перші ремонтні роботи в  цій залі стартували ще влітку минулого року, та основне зробили вже у 2021-му. Проєкт «Бібліотека – студія ДІМ» у минулому році брав участь у програмі Громадського бюджету. 688 голосів жителів громади вивели його на друге місце і проєкт отримав фінансування із місцевого бюджету. За ці кошти були придбані меблі, зокрема і для цього простору.

Джерело: ttps://koropska-gromada.gov.ua/news/1617385441/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Переможці ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків «Майбутнє планети у наших руках!»

Урочисте оголошення переможців ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків «Майбутнє планети у наших руках!» відбулося 23 квітня у Н...