понеділок, квітня 5

Увага! Онлайн-конкурс «Я і мої права»

Ви — нове покоління українців і вам є що сказати! Сміливі, творчі та талановиті — візьміть участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі дитячого малюнка «Я і мої права» до 25-річчя Конституції України, щоб разом відсвяткувати ювілей Основного Закону нашої держави! 

До участі запрошуються діти віком від 6 до 18 років - нове покоління українців, яким є що сказати! 
Кожен   учасник   готує  один   малюнок,  завантажує   його у  форматі JPEG  на  онлайн-платформу  Конкурсу  за  посиланням 
  • Для  завантаження  малюнка  необхідно  натиснути  кнопку  +  на рожевому  фоні,  заповнити запропоновану форму, вказавши  назву малюнку, прізвище та ім'я автора,  його вік, населений пункт та область, завантажити малюнок. Після схвалення адміністратора малюнок з’явиться на онлайн-платформі Конкурсу.
  • Малюнки, які не відповідають умовам, що визначені Положенням Конкурсу, та з неповними відомостями про автора, не отримуватимуть підтвердження та не братимуть участі у Конкурсі.
  • За результатами онлайн-голосування буде відібрано 25 малюнків-фіналістів, що набрали найбільшу кількість онлайн-вподобань, з яких професійне журі визначить 5 переможців Конкурсу.
  • Оголошення переможців відбудеться 28 червня 2021 р. на офіційному сайті НБУ для дітей, на сторінці Бібліотеки у facebook, у засобах масової інформації.
  • Після оголошення результатів Конкурсу всі 25 фіналістів мають подати свою домашню адресу та контактний телефон у триденний термін на електронну адресу  nbudd@ukr.net з приміткою «Фіналіст Конкурсу».
  • Усі учасники отримають електронний Сертифікат учасника Конкурсу, а фіналістів та переможців  Конкурсу буде відзначено дипломами та пам'ятними призами. 
Детальніше про умови Конкурсу у положенні

Долучайтесь! Бажаємо успіхів сміливим, творчим та талановитим! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Майбутнє планети у наших руках

З лютого по березень на Чернігівщині проводився обласний тур ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у ...