понеділок, лютого 19

Увага, КОНКУРС! Стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – Мрія!»

16 лютого стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – Мрія!», який проводиться під патронатом Героя України, генерала Валерія Залужного та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Мета Конкурсу - сприяння збереженню народних та родинних традицій, єдності і культурного розвитку нації, створення образу омріяної України, заради якої воюють ЗСУ; формування у дітей високої громадянської свідомості, відчуття єдності поколінь, усвідомлення місця української нації в загальнолюдській спільноті країн світу; сприяння національно-патріотичному вихованню «я-відповідальності» особистості, ідентифікації зі своєю країною, її історією, культурою.

До участі в Конкурсі запрошуються діти 2-х вікових груп: 

7-13 років;  

14-18 років

Конкурс проводиться у чотирьох категоріях: 

малюнок; 

вироби декоративно-прикладного мистецтва;  

текстовий опис; 

віртуальна модель або відеосюжет

Конкурс триватиме з 16 лютого по 31 травня 2024 року у два тури:

-        перший  –  з 16 лютого по 20 квітня  – на обласному рівні ;

-        другий – з 1 травня по 30 травня – підсумковий в НБУ для дітей (м. Київ).

Нагадуємо, що роботи надсилаються із зазначенням назви та обов`язковим коротким повідомленням про автора: прізвище, ім`я, та дата народження, домашня адреса, контактний телефон (власний або батьків); для колективних робіт – додати назву студії чи гуртка, ПІБ та контактний телефон керівника.

Тематичний напрям конкурсних робіт: «Україна майбутнього»

Переможці Конкурсу одержать цінні подарунки, почесні грамоти та пам'ятні відзнаки від Героя України, генерала Валерія Залужного. Володарі Гран-прі вирушать у триденний тур найкрасивішими містами України. Кінцевий продукт від 4 здобувачів Гран-прі – відеосюжети «Моя прекрасна Україна» будуть показані по телебаченню.

З умовами конкурсу можна ознайомитися в Положенні.

Чекаємо конкурсних робіт від учасників Чернігівської області до 22 квітня 2024 року на поштову адресу з поміткою «На конкурс»:

Відділ методології бібліотечної роботи з дітьми

Чернігівська обласна бібліотека для дітей

14032, м. Чернігів, проспект Левка Лук'яненка, 22-А

Немає коментарів:

Дописати коментар

Арт-майстерка «Великодні фантазери»

До Великодня працівники Прилуцької міської бібліотеки для дітей провели для учнів 1-Б класу Прилуцького ліцею №5 арт-майстерку «Великодні ф...